VERGADERLOCATIE NODIG?

Surf je al urenlang over het web, op zoek naar dé locatie voor een vergadering, training of zakelijke bijeenkomst?

Neem een kop koffie, leun lekker achterover en schakel ons in.

 

Efficient Hotel Partner is onze partner en regelt gratis een vergaderlocatie die aan al jouw wensen en eisen voldoet.

vergaderlocatie specialist

Met hun jarenlange ervaring hebben ze ondertussen een neus voor vervallen accommodaties, hotels met povere dienstverlening, schrale ontbijtjes en stoffige kamers. Die boeken ze dus niet voor je. Laat je verrassen, neem contact op met Efficient Hotel Partner en leun daarna heerlijk achterover! De service is bovendien kosteloos, zolang je de locatie via hen boekt.

Efficient Hotel Partner is sinds 1998 gespecialiseerd in het zoeken en boeken van hotelkamers en vergaderlocaties. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten alles te vinden van een hutje op de hei tot een hippe strandlocatie en alles daar tussenin. Organiseer je een congres, maar wil je de hotelkamers liever uitbesteden? Dan biedt de ‘Book a Room Linq’ van Efficient Hotel Partner uitkomst. Zij regelen alles met de hotels, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van het programma.

hotel partner
congreslocatie specialist

Waarom zou je uitgerekend voor Efficient Hotel Partner kiezen? Het antwoord is simpel. Omdat zij niet werken omdat het moet, maar omdat ze er plezier in hebben. Daarin zit nou juist het verschil! Zij houden van hun klanten en van het klantcontact. Ze kunnen heel goed luisteren en…. o ja naast al het mailverkeer voeren ze ook nog regelmatig een telefoongesprek. Wel zo fijn als je als klant een complexe zoekvraag hebt, waarbij het prettig is om met iemand te sparren. Kies voor Efficient Hotel Partner en je zult ervaren dat de eerste lijn geen computer is die standaardantwoorden geeft op niet standaardvragen, maar een vakfanaat die een gat in de lucht springt als de telefoon gaat en zijn of haar kennis graag inzet om voor jou de allerbeste deal te sluiten.