• LED verlichting

  Duurzaam en nodig!

LED verlichting = geld besparen en beter voor het milieu

 

Met LED verlichting doet u mee aan duurzaam ondernemen, bespaart u het milieu én voldoet uw hotel nog meer aan de voorwaarden van Green Key. Bespaar direct meer dan 60% op uw energie- en onderhoudskosten door de gloei- en halogeenlampen in uw gebouw te vervangen door een LED variant. Voor nagenoeg alle bestaande armaturen voorzien van een halogeen- of gloeilamp bestaat een LED lamp vervanger. U bespaart hiermee het vervangen van het gehele armatuur. Slechts het wisselen van de lamp is voldoende.

verbod halogeen

EU verbod op Halogeen lampen gaat in op 1 september 2018

Na de gloeilamp verdwijnt vanaf 1 september ook de halogeenlamp. Vanaf die datum moeten lampen in de Europese Unie zo zuinig zijn, dat halogeen niet meer aan de eisen voldoet. Winkels mogen nog wel hun voorraden verkopen.

Wat betekent dit voor uw organisatie?

Natuurlijk moet u niet meteen gaan vervangen en uzelf op kosten jagen. Maar als u nieuwe lampen nodig hebt adviseren wij u om voor een betrouwbare en mooie LED oplossing te kiezen. Voor consistent en prachtig (warm) LED licht wat nagenoeg geen problemen kent met dimmers is Verbatim het enige merk wat aan deze kwaliteitseisen voldoet.

In veel gevallen kunnen halogeen lampen één op één vervangen worden door LEDlampen. De oude halogeen fitting wordt dan hergebruikt; een prima en milieubewuste oplossing als het armatuur nog goed is.

Kopen of lease?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

[slick-carousel-slider category=”357″ design=”design-6″ slidestoshow=”3″ slidestoscroll=”1″ dots=”true” arrows=”true” autoplay=”true” autoplay_interval=”5000″ speed=”1000″ ]

LED lampen bieden voor elke gelegenheid de juiste lichtkwaliteit.

Van romantisch licht voor een gezellige avond aan de bar, een aangenaam verblijf in een hotelkamer, egale heldere verlichting in de parkeergarage, daglicht in kantoor en werkplaats, buitenverlichting, slaapkamer, keuken, woonkamer enzovoorts. Er is voor elke situatie waar verlichting nodig is een passende LED oplossing.

Vervang alleen de lamp en niet het armatuur!

Voor nagenoeg alle bestaande armaturen welke voorzien zijn van een halogeen- spaar- of gloeilamp bestaat inmiddels een LED lamp vervanger. Slechts het wisselen van de lamp is voldoende zodat u geen extra kosten maakt voor dure armaturen.

Bespaar flink op uw energiekosten en vervang uw :
TL buizen
Halogeenspots
AR111 spots
Gloeilampen
Spaarlampen
CFL lampen

Het verwijderen van het voorschakelapparaat (ballast) is bij sommige armaturen noodzakelijk en geeft bovendien een extra besparing op de energiekosten.

Wij zijn officieel KNX partner en kunnen uw lichtinstallatie ook aansturen via een domotica oplossing. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag!

Gratis proefopstelling LED verlichting

Bent u voornemens om uw verlichting te vervangen voor een LED variant? Mogen wij u dan van dienst zijn? Met onze gratis proefopstelling kunt u vrijblijvend kennismaken met onze LED producten om te ervaren welke toepassing hiervan het gewenste resultaat geeft.

Hoe zijn wij u van dienst?
Wij komen vrijblijvend bij u langs om de verduurzaming van uw verlichting uitvoerig te bespreken en te inventariseren. In navolging van dit gesprek plaatsen wij vervolgens wat LED verlichting welke u gratis en voor een lange periode mag proberen en testen. Ervaar direct zelf wat LED verlichting voor uw ruimtes kan betekenen zonder kosten te maken!

Bespaar uzelf tijd en geld!
Wij maken tevens een berekening voor u waarop inzichtelijk wordt wat de besparing zal zijn op uw energie- en onderhoudskosten én wanneer uw investering van LED verlichting is terugverdiend. Met deze unieke dienstverlening bestaat er geen betere manier om u te voorzien van de juiste informatie waarop u wel geïnformeerd uw beslissingen kunt maken. U bespaart uzelf en/of uw medewerkers erg veel tijd en geld in uw zoektocht naar de juiste LED lampen, type armaturen, waar te koop, welke websites en hun toeleveranciers. Wij komen juist naar u toe en adviseren u graag. U ontvangt van ons een turn-key aanbieding waarbij u zelfs kunt kiezen tussen kopen of leasen van de LED verlichting!

Verbatim LED lampen en armaturen, hoogwaardige duurzame Japanse kwaliteit!

Wij verkopen graag de beste producten tegen een scherpe prijs. J.P. Audio Visueel heeft daarom een sterke samenwerking met de LED divisie van Verbatim, dochteronderneming van Mitsubishi Chemical Holdings.

Alle armaturen en LED lampen van Verbatim voldoen aan de strengste veiligheidseisen en zijn van een zeer hoge en constante kwaliteit.
Verbatim is dé grootste LED fabrikant ter wereld en toonaangevend met haar producten en toepassingen.

Lange levensduur en jarenlange garantie!
In tegenstelling tot veel Chinese (vaak van inferieure kwaliteit) LED producten die in de handel verkrijgbaar en onder verschillende namen te koop zijn (ook bij de Technische Unie) ontvangt u op Verbatim producten een jarenlange garantie, veel langere levensduur en uitstekende customer care service.

Retrofit
Verbatim biedt een ideale range van retrofit LED lampen en LED armaturen zodat het vervangen van de bestaande gloei- en halogeenverlichting een fluitje van een cent is. Het uitnemen van het oude armatuur en vervangen voor het nieuwe zonder bouwkundige aanpassingen is ideaal en bespaart veel tijd en geld.

Dimbaar
Verbatim LED lampen hebben, in tegenstelling tot de vele Chinese LED producten, wel een goede compatibiliteit met bestaande (dim)installaties.

 

Uw voordelen op een rij:

 • U ontvangt een vrijblijvende inventarisatie over de verduurzaming van uw verlichting
 • U krijgt een gratis proefopstelling van Verbatim LED verlichting
 • U bespaart ook op uw personele kosten, Verbatim LED verlichting is nagenoeg onderhoudsvrij
 • U bespaart fors op uw energiekosten, tot wel 60%!
 • U heeft de beste LED verlichting van Japanse hoogwaardige en duurzame kwaliteit
 • U voldoet met Verbatim LED verlichting aan de strengste veiligheidseisen
 • Consistente en unieke lichtkleuren door hoogwaardige fosfor technologie
 • Uw lichtinstallatie werkt probleemloos met Verbatim LED verlichting door de goede compatibiliteit met bestaande (dim) installaties
 • U vervangt zonder problemen uw bestaande verlichting met de brede range van retrofit oplossingen voor nagenoeg alle bestaande armaturen
 • U verbaast zich over de hoge kleurechtheid van Verbatim LED verlichting voor bijvoorbeeld badkamers of restaurants
 • U doet uw voordeel met onze ruime ervaring met grote projecten
 • U geniet van de brede ondersteuning vanuit ons en de fabrikant