Verhuur en verkoop van lichtgewicht banquetingtafels

Lichtgewicht banquetingtafels leveren geld op!

In de hotel- en conferentiebranche worden zalen meerdere keren per dag omgebouwd van vergaderlocatie tot conferentiezaal, van dinerzaal tot dansvloer en van theateropstelling tot U-vorm opstelling. En elke keer betekent dit dat uw medewerkers de banquetingtafels tillen, schuiven, inklappen, uitklappen en draaien. Dit kost veel tijd, energie en moeite. En dat ombouwen is mensenwerk. Zwaar mensenwerk.

Met deze lichtgewicht banquetingtafel is dit verleden tijd want met minder personeel bouwt u vliegensvlug een zaal om. En dat betekent ook minder personele kosten. Deze lichtgewicht banquetingtafel levert u jarenlang geld op en u kunt uw personeel effectiever inzetten.

De eerste échte duurzame lichtgewicht banquetingtafel voor de hotel- en conferentiebranche.

In onze zoektocht naar een oersterk maar toch licht materiaal kwamen we uit bij een 6000 jaar oude natuurlijke vezel met de naam vlas.

Vlas. Het gewas met de kleinste ecologische footprint van alle natuurlijke vezels. Het wordt al meer dan 6000 jaar geteeld  om bijvoorbeeld linnen te maken. Wij gebruiken het eeuwenoude vlas op een hypermoderne manier: als duurzame biocomposiet.

10 kg lichter, 1001 kleuren en finishes, 43 verschillende soorten en maten!

De Hotelleverancier voor Nederland - vlas -De Hotelleverancier is de specialist op het gebied van AV verhuur en verkoop.

Snel ombouwen door 1 persoon

De lichtgewicht banquetingtafel is zo makkelijk te verplaatsen door het lage gewicht dat u een enorme besparing kunt maken op de inzet en effectiviteit van uw personeel. Voortaan kan één persoon de lichtgewicht banquetingtafels (ver)plaatsen in de meetingzaal. De opbouw en ombouw zal sneller gaan en dat met minder personeel!

Volledig vlak stapelbaar

Tafels in de hotel- en conferentiebranche worden vaak verplaatst. Waar het ene moment nog een vergadering was, kan het volgende uur al een theateropstelling staan. Dat betekent dat de tafels niet alleen snel geplaatst en verwijderd moeten worden maar ook dat ze zo weinig mogelijk ruimte in moeten nemen als ze even niet nodig zijn. Daarom is het ontwerp zo gemaakt dat de poten volledig in het monocoque tafelblad verdwijnen. Daarmee blijft een volledig vlak tafelblad over dat makkelijk stapelt en weinig ruimte inneemt. Bovendien voorkomt dit krassen op het tafelblad.

Bij deze lichtgewicht banquetingtafels kan ook een optionele trolley worden geleverd om de tafels te verplaatsen en op te slaan.

Minder wasgoed. En dat is goed!

Vaak worden banqueting tafels gedekt met tafellinnen. Soms omdat de gelegenheid daarom vraagt, maar vaker om een andere reden: door het tafellaken zie je de tafel niet. Onze inklaptafels zijn door hun oogstrelende en slijtvaste toplaag ook zonder tafellinnen te gebruiken. Dat scheelt niet alleen heel veel wasgoed, maar ook heel veel werk bij het plaatsen en weghalen van de tafel. U bespaart enorm veel geld!

Krasvast met een groot aanpassingsvermogen door de slimme toplaag.

Om de tafel niet alleen krasvast te maken maar ook eenvoudig aan te passen aan uw wensen hebben we gekozen voor een hogedruk laminaat. Dit is leverbaar in eindeloos veel patronen, kleuren en finishes. Van klassieke finishes als donker eiken of beuken tot matgeel of legerprint, samen met u realiseren wij uw gewenste banquetingtafel.

Comfortabel zitten is meer dan ergonomisch zitten

De functie van het optionele frontpaneel is om de benen aan het zicht te onttrekken voor degene die tegenover u zit. Met name in een U-opstelling geeft het optionele frontpaneel een meer afgeschermd en comfortabeler gevoel. De bevestiging van dit frontpaneel is heel eenvoudig en rechtopstaand te doen. Net als het weghalen ervan.

Ervaar de vele voordelen van deze lichtgewicht banquetingtafel

+ Goed voor de portemonnee

 • Op- en ombouw kan met minder mensen (en minder sterke mensen)
 • Een flinke besparing op inzet personeel en dus minder kosten
 • Snellere opbouw en ombouw van zalen
 • Lange levensduur en 5 jaar garantie
 • Mogelijkheid tot refurbishing voor verlenging van levensduur

+ Goed voor de natuur

 • Gebruik van duurzame materialen en grondstoffen zoals vlas
 • Lange levensduur: zelfs bij intensief gebruik gaan onze tafels wel 10 jaar mee
 • Volledig recyclebaar
 • Verlenging van de levensduur door de mogelijkheid tot refurbishing
 • Door de mooie afwerking ook goed te gebruiken zonder tafellinnen – dus minder wasgoed

+ Goed voor de mens

 • Laagste tilgewicht in zijn klasse voor minimalisering van lichamelijke klachten
 • De enige tafel die binnen de NIOSH-norm voor maximaal tilgewicht valt
 • Minder ziekteverzuim en lichamelijke klachten
 • Ergonomisch ontwerp met ideale zithoogte

Met de bijgeleverde ‘Duurzaamheidsverklaring’ voldoet u nog meer aan de optionele normen van Green Key.

In alle soorten, maatvoeringen en kleuren!

Deze unieke lichtgewicht banquetingtafels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en met net zoveel kleuren. Uw logo op een tafel? Bruine kleur, zwart of toch liever kanariegeel?

Laat een lichtgewicht banquetingtafel geld verdienen!

De prijs voor een standaard lichtgewicht banquetingtafel is gemiddeld 300 Euro. Zet daar tegenover de lange levensduur en de enorme besparing op inzet van personeel waarmee u direct geld verdient! Elke keer dat een meetingzaal gezet wordt met deze lichtgewicht banquetingtafels heeft u minder personeel nodig. En personeel kost tijd en tijd kost geld.

Wacht daarom niet langer en stap over op deze lichtgewicht banqueting tafels draag tevens bij aan een duurzaam milieu!

De Hotelleverancier is erkend dealer van Triple E en verkoopt en verhuurt deze lichtgewicht banquetingtafels.