J.P. Audio Visueel

J.P. Audio Visueel

Meer dan 15 jaar preferred supplier voor velen!

keurmerk1

Meer weten?
Bel: 0255-521680

[ac_image image=”301″ css_animation=”left-to-right”][/ac_image]

‘De X factor, een verzameling van goede eigenschappen waardoor men opvalt.’

Sinds de oprichting van J.P. Audio Visueel BV is er altijd keihard gewerkt om deze goede eigenschappen in ons DNA te hebben. Vriendelijk, behulpzaam, service, dienstverlening, advies, netjes, gastvrij, details, customer care, ontzorgen, dankbaar, aandacht en passie voor het vak……

In al die jaren hebben we een trouwe en mooie verzameling van opdrachtgevers om ons heen gekregen waar we de preferred supplier van mogen zijn. Wij zijn hun partner geworden en worden niet gezien als leverancier. Een partner die met hen samenwerkt om samen succesvol te zijn.

Met onze ruime ervaring, kennis van zaken en technische gediplomeerde vakmensen zijn wij ook u graag van dienst bij de realisering van uw inhuur, aankoop, levering en/of vaste installatie van AV- en lichtapparatuur.

Kiest u voor J.P. Audio Visueel BV dan kiest u voor een sterke en langdurige samenwerking. Onze dienstverlening is zo sterk als beton, u bent voor ons het belangrijkste! Hoe beter u ons leert kennen des te duidelijker u ziet dat wij een gewaardeerd verlengstuk zijn van uw organisatie.

 

‘De Hotelleverancier’ is een uitbreiding van ons aanbod in producten en diensten om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wilt u meer van ons weten kijkt u dan op de website van J.P. Audio Visueel BV. Wilt u direct met iemand van ons spreken dan kunt u ons bellen op 0255-521680.
Wij zien er naar uit u te mogen begroeten als nieuwe opdrachtgever.