Bosedealer.nl

Advies, verkoop en installatie van professionele Bose apparatuur

KLINK ALS EEN PRO, ALTIJD EN OVERAL

NIEUW S1 Pro system

 

Bij Bosedealer.nl ontvangt u de beste service, deals en customer care

Bosedealer.nl is de enige leverancier op het gebied van het adviseren, leveren en installeren van professionele Bose apparatuur waarbij u als koper de beste service, deals en customer care geniet. Jarenlang onbezorgd genieten van uw aanschaf en onze service is bij ons verzekerd.

Wij verkopen en installeren Bose apparatuur voor o.a. auditoria, vergader-, wacht- en trainingsruimten, board- en controlrooms, thuisbioscopen, Nautiek, college- en raadszalen, winkelruimtes etc.

Bosedealer.nl is onderdeel van J.P. Audio Visueel BV, en we laten graag een tevreden klant aan het woord:

“J.P. Audio Visueel BV heeft het Apollo Hotel Vinkeveen, the Harbour club en het Event Centre Vinkeveen voorzien van licht, Bose geluid en audiovisuele middelen. We zijn erg tevreden over de kwaliteit, oplevering en de service. Ook de professionele ondersteuning tijdens de events is een toegevoegde waarde. Kortom, zij zijn voor ons de ideale partner in licht, beeld en geluid”.

Herman van der Poel

vlnr:

Peter Wezenbeek, Herman van der Poel en Benjamin Hollenberg op de foto tijdens de ondertekening van de contracten. Op de achtergrond het Apollo Event Centre Vinkeveen.

Meer informatie?

Bezoek Bosedealer.nl

Minder speakers nodig dan concurrerende merken

Bose geluidspeakers zijn zo ontworpen dat veel minder speakers nodig zijn dan die van concurrerende merken om overal in de ruimte een goede spreiding van het geluid te hebben. Bovendien wordt de hoge en fijne geluidskwaliteit van Bose speakers wereldwijd al jarenlang gewaardeerd door haar gebruikers en luisteraars.

U verhoogt de luisterkwaliteit en u bespaart kosten door minder speakers!

Bose = duurzame producten

De duurzaamheid van producten wordt steeds belangrijker en Bose wil aan deze verwachtingen voldoen en deze zelfs overtreffen door innovatieve producten te ontwikkelen die het milieu minder belasten en een positieve impact hebben.

Daarbij optimaliseert Bose de milieu-eigenschappen van haar producten door te letten op energiezuinigheid, duurzaamheid en chemische samenstelling.

Verder probeert Bose de hoeveelheid verpakkingsmateriaal te minimaliseren en materialen te gebruiken die beter zijn voor het milieu. Bose brengt ook innovaties op de markt die het leven van mensen concreet verbeteren, zoals blijkt uit de focus van Bose op welzijnsproducten.

Bose apparatuur is uw A merk en de beste keuze

Bezoek Bosedealer.nl