[slick-carousel-slider category=”355″ design=”design-6″ slidestoshow=”3″ slidestoscroll=”1″ dots=”true” arrows=”true” autoplay=”true” autoplay_interval=”5000″ speed=”1000″ ]

Beleving, gemak, handig, online, duurzaam, internet, draadloos….

Het zijn de kernwoorden van ons dagelijks bestaan geworden.

Het gebruik van techniek, KNX en domotica in een vaste opstelling wordt steeds meer toegepast in de locaties en leefruimtes waarin wij en onze gasten zich begeven, zoals vergaderruimten en boardrooms, meeting- en congreszalen, hotelkamers, receptie, restaurants, parkeergarages enzovoorts.

De snelle opmars van steeds meer digitale toepassingen maakt het bovendien mogelijk om alle apparatuur met elkaar te verbinden én simpel te bediening vanaf een tablet of smartphone.

Onze gediplomeerde adviseurs, programmeurs en installateurs beloven u een zorgeloos gebruik van uw technische installatie.

 

* Bij ons vindt u wel wat u zoekt!

J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV heeft een ruime ervaring in het verkopen en plaatsen van complete technische installaties en in de verkoop van losse apparatuur. Wij denken uit de box met u mee, communiceren duidelijk, adviseren én dragen oplossingen aan zodat u de beste keus kunt maken.

* Wij zijn vriendelijk voor uw portemonnee!

Als merkonafhankelijke dealer kunnen wij u verschillende technische oplossingen aanbieden zodat u zeker kunt zijn van een juiste aankoop die in overeenstemming is met uw wensen en behoeften.
Bovendien zijn we ook vriendelijk voor uw portemonnee omdat we goedkoper rekenen dan andere leveranciers!

* Geen duur onderhoudscontract

Uw aanschaf krijgt van ons alle aandacht, service en zekerheid vanuit onze ijzersterke dienstverlening! Niks onnodig per jaar betalen aan een duur onderhoudscontract waar uw spaarzame geld aan opraakt. Garantie en goede service, dat ontvangt u van ons want daar heeft u recht op!

* U wilt onbezorgd uw aankooptraject in?

Uiteindelijk wil niemand iets kopen maar wil men goed geholpen worden. Ons streven is om u en uw organisatie in het gehele aankooptraject te begeleiden zodat u de juiste beslissingen kunt maken. Wij luisteren naar uw wensen, adviseren u vrijblijvend over de (vele) mogelijkheden én assisteren u tijdens dit gehele proces zodat u onbezorgd en gerust uw aankooptraject kunt realiseren.

* Vraag het onze klanten!

Klanten zijn onze ambassadeurs en daarom zetten we ons 100% in voor hun tevredenheid. En dat wordt gewaardeerd. Onze klanten zijn blij met het geleverde eindresultaat én de samenwerking met onze gediplomeerde medewerkers met hun tomeloze inzet en parate kennis.

U geniet onbezorgd en jarenlang van uw aanschaf en onze zeer gewaardeerde pre sales, aftersales en customere care. Bij ons vindt u wat u zoekt. Vraag het maar aan onze klanten!

 

Heeft u nu vragen en wilt u iemand van ons spreken? U kunt ons bereiken op 0255-505229 of stuur een email

‘J.P. Audio Visueel BV heeft het Apollo Hotel Vinkeveen en het Event Centre Vinkeveen voorzien van licht, geluid en audiovisuele middelen. We zijn erg tevreden over over de kwaliteit, oplevering en de service. Ook de professionele ondersteuning tijdens de events is een toegevoegde waarde. Kortom, zij zijn voor ons de ideale partner in licht, beeld en geluid.’

Herman van der Poel

vlnr:

Peter Wezenbeek, Herman van der Poel en Benjamin Hollenberg op de foto tijdens de ondertekening van de contracten. Op de achtergrond het Event Centre Vinkeveen.

Wat zijn uw voordelen?

 • U ontvangt van ons uw ‘pakket van eisen’ voor een goede start
 • U krijgt de beste oplossing omdat wij merkonafhankelijk zijn
 • U bent goedkoper uit omdat wij slim inkopen
 • U heeft tijd over voor andere zaken omdat wij communiceren met de andere disciplines
 • U heeft daarom nog meer tijd over omdat wij de problemen oplossen
 • U ontvangt de beste Customer Care en aftersales
 • U geniet jarenlang en zorgeloos van uw aanschaf!

En wat is ons voordeel? U bent onze ambassadeur!
Iedereen wint, we staan daarom graag voor u klaar!

De Hotelleverancier voor Nederland - De Hotelleverancier is de specialist op het gebied van AV verhuur en verkoop.

Volautomatische AV- en lichtinstallatie:

rust, gemak en betrouwbaar!

U drukt op één knop en alle apparatuur komt in actie want wij knopen alles aan elkaar!

Domotica, verlichting, geluid, beeld, KNX, DMX, Dali, ontruimingssysteem, brandmeldinstallatie, narrowcasting, Spotify, enzovoorts…..
Onze software is de spin in het web om alle apparatuur met elkaar te verbinden. U bedient de installatie met slechts één prachtig vormgegeven touchscreen.
Wij knopen alle apparatuur voor u aan elkaar!

De Hotelleverancier voor Nederland - AV installatie
De Hotelleverancier voor Nederland - AV installatie touchscreen

Het gemak van een Touchscreen

Bedien uw nieuwe installatie met een touchscreen of tablet via het eenvoudige menu. Met verschillende iconen op het scherm kunt u kiezen welke opdracht het geautomatiseerde systeem moet uitvoeren. Beeldscherm naar beneden en projector aan? Alle lichten dimmen of een andere kleur? De muziek wat harder laten klinken?

Met slechts één druk op de knop kiest u wat u wilt en het systeem reageert direct. Zelfs met uw tablet of smartphone kunt u het systeem bedienen vanuit uw stoel of al wandelend door de ruimte.
Laat u verrassen door het simpele gebruikersgemak.

En u heeft weer tijd voor andere zaken want alles gaat vanzelf…

Stelt u zich eens voor……
H
et licht wordt 50% gedimd, het projectiescherm rolt naar beneden en de projector gaat aan. De gordijnen sluiten en de presentatie kan beginnen. De eenvoud van slechts één druk op de knop en het systeem doet automatisch de rest.


De rustige achtergrondmuziek is zachtjes te horen tijdens het ontbijt in het restaurant van 06:00 uur tot 11:30 uur. Daarna wordt door het systeem automatisch loungemuziek gekozen en gaat het volume iets harder. De loungebar schakelt vanaf dan mee en de gast verkwikt zich aan een fris drankje. Om 18:00 uur dimt de verlichting in het restaurant met 20% en hoort men warme jazzmuziek uit de speakers. Tussen 02:00 uur en 06:00 uur schakelt het systeem zichzelf uit voor energiebesparing. De volgende ochtend start alles weer op zoals de dag daarvoor. Een voorbeeld van een geprogrammeerde preset van het restaurant…


Op de verschillende LED beeldschermen in uw organisatie communiceert u rechtstreeks met uw bezoekers. Bewegwijzering, restaurantmenu’s, social media, weerbericht, newsflash, vluchtgegevens van Schiphol, narrowcasting, zaalnamen enzovoort. Op ieder gewenst van de dag moment schakelt het systeem over naar de templates die u hiervoor bedacht heeft om uw bezoekers optimaal te informeren…


M
eerdere zalen worden automatisch gekoppeld met beeld en geluid wanneer u de tussenwand wegneemt. Geen gedoe met kabels en aansluitingen meer. Wel zo prettig als de zaal snel gezet moet worden…

 

Met alle voorgeprogrammeerde presets kunt u elk systeem de gewenste handelingen automatisch laten uitvoeren, simpel! Voortaan geen stress meer over de werking en de bediening ervan en u houdt uw aandacht over voor alle andere zaken.

De Hotelleverancier voor Nederland - Service - De Hotelleverancier is de specialist op het gebied van AV verhuur en verkoop.

J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV

Is professioneel én erkend dealer van de belangrijkste en gerenommeerde pro audiovisuele merken waaronder Crestron, Extron, Bose, AMX, Samsung, Philips, Control4, KNX, Panasonic, Verbatim, Osram, Omega, WePresent, Sennheiser, Shure, Procab, Kramer, Atlona, Neutrik, Sonos, Yamaha, Electrovoice, Polycom, Neets, Audipack, Barco enzovoorts.

In de onderstaande lijst vindt u een greep uit onze diensten en producten.

 • Projectoren
 • Projectorlampen
 • Videoregistratie
 • LED schermen
 • Projectieschermen
 • Geluidsets
 • (draadloze)Microfoons
 • Conferentietelefoons en videoconference
 • LED verlichting, ook voor Green Key certificatie
 • Daglichtoplossingen
 • Wolkenplafonds
 • Verlichting (spots, LED strips, movingheads etc.)
 • KNX systemen
 • Domotica
 • Batterijen (alle modellen)
 • Complete audio- licht-, en video-installaties (zie onze portfolio)
 • Ontruimingssystemen
 • Narrowcasting
 • Zaalinformatiesysteem
 • Hotelkamer AV-inrichting
 • Hotel TV
 • Nano technologie
 • Etc.

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw locatie laat het ons dan weten, wij helpen en adviseren u graag! Stuur een e-mail of bel ons op 0255-505229.